Persoonlijk
&
Betrokken

Deskundig
&
Specialistisch

Betrouwbaar
&
Integer

Nieuws 2013

Nieuwsflits November 2013


Klik hier om de nieuwsflits te downloaden.

Septemberbrief 2013


De fiscale wetgeving wordt ieder jaar aangepast. Met deze brief informeren wij u graag over de Belastingplannen 2014 die op Prinsjesdag zijn gepresenteerd. Maar ook over andere wetsvoorstellen, waarvan enkele inmiddels zijn aangenomen. Andere wetsvoorstellen zijn nog in behandeling bij de Eerste of Tweede Kamer en kunnen daarom nog op onderdelen wijzigen. Naast informatie over de nieuwe wetgeving, bevat deze brief ook een overzicht met tips en actiepunten waarmee u uw fiscale voordelen dit jaar nog optimaal kunt benutten.

Klik hier om deze in pdf formaat te bekijken. Heeft u vragen over deze maatregelen, stuur ons dan een mail of bel met 0543 514042.

Belastingplannen 2013


De Belastingplannen 2013 zijn door de Eerste en de Tweede Kamer aangenomen. Daarnaast treedt er op 1 januari 2013 ook andere wetgeving in werking, denk bijvoorbeeld aan het nieuwe uniform loonbegrip en de nieuwe factureringsregels in de BTW. In deze brief geven we een overzicht van de meest ingrijpende maatregelen die in beginsel op 1 januari 2013 in werking treden of waarvoor de jaarovergang van belang is.

Klik hier om deze in pdf formaat te bekijken. Heeft u vragen over deze maatregelen, stuur ons dan een mail of bel met 0543 514042.

Nieuwe naam


Na 25 jaar een nieuwe naam, maar bekende gezichten. Bedrijfsadviesbureau Schreur BV wordt al jaren afgekort BAS genoemd en heet voortaan BAS Accountants en Adviseurs BV.
De huisstijl is aangepast, maar verder verandert er niets. Onze doelgroep blijft bestaan uit het midden- en kleinbedrijf (MKB) en particulieren.

Professionele kwaliteit, ervaren medewerkers en persoonlijke betrokkenheid zijn ook na

25 jaar nog steeds de kernwaarden van onze bedrijfsfilosofie en het uitgangspunt voor onze missie: optimale dienstverlening voor een betaalbare prijs, waarbij u als klant centraal staat.

Ook na 25 jaar werken wij constant aan de kwaliteitsverbetering van onze dienstverlening en volgen daarbij ook de ontwikkelingen in onze markt. Een van die zaken is bijvoorbeeld het verspreiden van informatie via de e-mail en/of onze website www.bas-mkb.com.

Heeft u suggesties, op- of aanmerkingen hoe wij in uw beleving onze dienstverlening nog meer kunnen optimaliseren?

Laat het ons weten en stuur een e-mail naar winterswijk@bas-mkb.com. Onder de inzenders verloten wij een leuke attentie.

Met vriendelijke groet,
BAS Accountants en Adviseurs BV

Flex B.V.


Per 1 oktober 2012 is de wetgeving voor BV’s ingrijpend veranderd. Wij hebben voor u de 10 belangrijkste aandachtspunten bij elkaar gezet.

Klik hier om alle aandachtspunten in pdf formaat te bekijken. Heeft u vragen over deze aandachtspunten, stuur ons dan een mail of bel met 0543 514042.