Persoonlijk
&
Betrokken

Deskundig
&
Specialistisch

Betrouwbaar
&
Integer

ondernemersAdvies

Advisering en begeleiding zijn essentiële onderdelen van onze dienstverlening en liggen in de aard van onze adviseurs. BAS bv Accountants en Adviseurs bezit waardevolle kennis en ervaring bij het begeleiden van de ondernemer, vanaf de start tot en met de overdracht of staking van zijn onderneming. U als ondernemer staat daarbij centraal, waarbij we niet schromen om u regelmatig een spiegel voor te houden, hoe confronterend dit ook kan zijn. U heeft immers geen belang bij meelopers, maar bij meedenkers.

Een andere tak van ondersteuning is die van de implementatie van diverse financiële softwarepakketten en eventuele bemiddeling bij de aanschaf van bijpassende hardware. Zelf werken wij met software van Unit4. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met andere pakketten zoals SnelStart, Exact, Davilex, Cash en King.

Ook kunnen we u begeleiden bij het voeren van een ‘online boekhouding’. In dat geval huurt u software bij een leverancier, wat u investerings- en jaarlijkse onderhoudskosten bespaart. Het pakket is altijd en overal via internet bereikbaar. BAS bv Accountants en Adviseurs kan desgewenst, dankzij onze automatiseringsdeskundigheid, op afstand meekijken en bijsturen. Bijkomend voordeel is dat u permanent beschikt over de meeste recente versie van de software.

Voor een goede begeleiding van startende ondernemers hebben wij een speciaal starterspakket samengesteld.  Wij zorgen voor een gedegen voorbereiding op de te nemen stappen en waarschuwen voor de valkuilen. Vanuit onze expertise en ervaring helpen wij u bij het schrijven en toetsen van een ondernemersplan tot het indienen van de financieringsaanvraag, het opstellen van arbeidscontracten, het beoordelen van huurcontracten, de keuze van de ondernemingsvorm en alle andere zaken die op uw prille ondernemerspad komen.

Het eerste startjaar kunt u profiteren van een gereduceerd starterstarief en een jaar lang gratis gebruik van de financiële software van Unit4.

In samenwerking met Avondschool Eibergen-Terborg organiseren wij op aanvraag onder meer de cursussen ondernemersvaardigheden (voorheen het middenstandsdiploma) en boekhouden.

Als u vanuit een uitkeringssituatie een onderneming wilt starten, zijn er interessante subsidies en kredieten voor uitgaven in de startfase beschikbaar. Voor de aanvraag ervan kunt u ook bij ons terecht.


Welke diensten verlenen wij onder meer op het gebied van ondernemersadvies?

 • Intensieve begeleiding bij aan- en verkoop van een bedrijf
 • Onderzoeken financieringsmogelijkheden
 • Online boekhouden
 • Starten onderneming
 • Bedrijfsovername (MBI/MBO)
 • Bedrijfsopvolging
 • Financieringen
 • Subsidies
 • Managementondersteuning
 • Investeringsbeslissingen
 • Klankborden
 • Schuldsanering

Wilt u meer informatie over onze diensten of advies? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Het eerste gesprek is gratis en zonder enige verplichting. Telefoon: 0543 51 40 42, mail: info@bas-mkb.com